COOKIE- OG PERSONVERNPOLICY

Personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg på vår nettside eller legger inn en bestilling. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din og gi deg den beste kundeservicen.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Vi bruker informasjonskapsler til å huske innstillingene dine og gi deg en mer personlig opplevelse på nettsiden vår

Tredjepartsleverandører

Vi bruker tredjepartsleverandører som Google Analytics for å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden vår. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og gi bedre kundeservice.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til personopplysningene dine på alvor og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

Endringer i personvernpolicyen

Vi kan oppdatere denne personvernpolicyen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernpolicyen på denne siden.

Hvis du har spørsmål om personvernpolicyen vår, kan du kontakte oss.